Om Oss

Konditori Regnbågen är ett familjeägt företag som startades 1958 av Gunilla och Ingvar Thornberg. Från att ha börjat i blygsam skala har det idag utökats till att vara ett företag med ca 30 anställda. Här finns både butik och servering. Serveringen rymmer ca 90 personer. På sommaren har vi även uteservering som rymmer ca 40 personer.

Vi har eget bageri och egen kallskänk, där varor produceras av yrkeskunniga personer. Här blandas tradition med nytänkande, där vi är lyhörda för kundens önskemål! Produkter för dig som är allergiker eller diabetiker finns i vårt sortiment  – bara fråga oss! Observera dock att produkter till allergiker är bakade i miljö där allergener som nötter, mandel, mjöl m.m. finns!

Från vår kallskänk hittar du fantastiska sallader eller varm macka till lunchen. Här finns även allt från landgångar och smörgåstårtor till mackor och baguetter, som självklart är tillverkade på dagsfärskt bröd med fräscha råvaror. Det finns även pannkakor med grädde och sylt. Vill du ha med barnmat på burk är det helt OK och vi hjälper dig att värma den.

Vad det gäller tårtor och bakelser kan vi, förutom det ordinarie sortimentet, även erbjuda bröllopstårta eller tårta för annat tillfälle som kräver det där lilla extra, som t.ex. doptårta eller examenstårta. Här erbjuder vi personlig rådgivning, där vi gör allt vi kan för att tillmötesgå era önskemål! Möjlighet att få en verkligt personlig tårta finns, genom att du kan lämna en bild som vi omvandlar via datan och lägger som dekoration.

Varje dag har vi många frallor och matbröd att välja på, och där vårt surdegsbröd har blivit mångas favorit. Du hittar även bullar, wienerbröd och kakor till både vardag och fest! 

Här kan du lita på att du gör ett gott val! Känn dig alltid välkommen till oss!

Vi älskar kakor, Kakor är gott! Den här webbplatsen använder kakor för att kunna tillhandahålla alla funktioner för bästa upplevelse under ditt besök.
Genom att stanna kvar på webbplatsen godkänner du användning av våra goda kakor.