Vår butik

I vår butik kan du varje dag, från vårt eget bageri, handla rykande färskt bröd, färska frallor och bakverk, samt fantastiska tårtor och bakelser.

Rådgör gärna med oss om du önskar handla vegetariskt eller veganskt.

Vårt goda ekologiska kaffe, bryggt på nymalda bönor, går att få även som take-away. Vi har även andra varma drycker exempelvis Caffe Latte eller Cappuccino, som fungerar utmärkt att ta med.

Från tidig morgon och under hela dagen tillhandahåller vi fräscha mackor, tillverkade på dagsfärskt bröd,  från vår egen kallskänk.

Från ca kl. 11.00 har vi även salladerna klara.

Personlig service och lyhördhet för kundernas önskemål är något som vi alltid försöker leva upp till!

DSCN0771

Vi har eget bageri och egen kallskänk, där all tillverkning sker av yrkeskunniga personer.

Från vår kallskänk hittar du allt från landgångar och smörgåstårtor, till mackor och sallader. Alla mackor  tillverkas på dagsfärskt bröd och med fräscha råvaror. Vad det gäller sallader har vi ett bonuskort där du samlar stämplar, och då du handlat 9 sallader så bjuder vi på den 10:e.

Gällande tårtor och bakelser kan vi, förutom det ordinarie sortimentet, även erbjuda bröllopstårtor och specialdesignade tårtor efter kundens önskemål – lämna t.ex. in din egen personliga bild eller logga (gärna via mail eller USB) så gör vi en ätbar databild och dekorerar med den. Vid beställning av bröllopstårta eller tårta för annat tillfälle som kräver det lilla extra, som t.ex. doptårta, erbjuder vi personlig rådgivning, där vi gör allt vi kan för att tillmötesgå era önskemål.

Fråga oss om ni önskar  laktos- mjölk- eller äggfria tårtor – vi har lösningar på detta. Tillverkas dock i miljö där det finns laktos, mjölk, ägg, nötter, mandel m.m. Tårtor för diabetiker finns också i sortimentet – rådgör även här med oss.

Varje dag har vi många frallor och matbröd att välja på och där vårt surdegsbröd har blivit mångas favorit. Du hittar även bullar, wienerbröd och kakor för vardag som fest!